Usein kysytyt kysymykset

Questionmark icon

SHFT – mikä se on?

  • Ei, SHFT on aivan uudenlainen palvelu joka tarkoittaa että voit autoilla kuukausitilauksella. Päinvastoin kuin leasingissa, palvelu ei vaadi sitoutumista sopimukseen tai tiettyyn autoon useaksi vuodeksi. Emme myöskään vaadi käsirahaa tilauksen alussa.
  • Ei. Yhteiskäyttöautoilun palvelut ovat yleensä lyhytkestoisempia, kuten joitakin päiviä tai tunteja. Niiden hinta on myös suhteessa korkeampi kuin kuukausitilauksen. SHFT-kuukausitilauksella auto on sinun, niin kauan kuin haluat.
  • Kuukausitilaus tarkoittaa, että maksat kuukausittain hinnan ja tilaus kestää niin kauan kuin haluat. SHFT on palvelu autoilulle, kuten Spotify ja Netflix ovat viihteelle. Tilauksesi uusitaan automaattisesti joka kuukausi (30 päivää), ja se voidaan lopettaa 14 päivää ennen seuraavan ajanjakson alkamista.
  • SHFT tilauksen kuukausihinta kuvaa, kuinka paljon autoilu todella maksaa kuukaudessa. Tämä antaa sinulle asiakkaana täydellisen avoimuuden ja ennustettavuuden autoilun kustannuksiin. SHFT tarjoaa sinulle myös vapautta ja joustavuutta pitää autoa käytössäsi silloin kun se sinulle sopii, haluamallasi tavalla.
  • Tällä hetkellä SHFT on saatavilla pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella sekä Oulussa. Haluamme laajentua muihinkin kaupunkeihin, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Kuukausitilaus

Kuukausitilaus ja Sopimus

SHFT palvelun käyttäminen

Auton palautus

Haluatko tietää enemmän autoistamme ja mukaan pilottiin.